Gürpınar İstiklal İlkokulu
Gürpınar Mahallesi Modern Sokak No1 Çivril/DENİZLİ

VİZYON

Öğrencilerimizin Niteliklerini Geliştirerek Onları Toplumda İşe Yarar Bireyler Haline Getirmek; Onlara Toplum İçin Ve Kendileri İçin Yapabilecekleri Şeyler Olduğunu Fark Ettirmek....

MİSYON

Cehaletin karanlığını ilmin aydınlığıyla boğacak, çocuklarımıza daha mutlu ve umutlu bir gelecek bırakacak, bir düşünce zincirinin sağlam bir halkası olmak ve Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlâka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak ve bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır..

Normal Öğretim

Derse Başlama:08:45 Ders Bitiş:14.40